En İyi Hosting ve Domain Firmaları

En İyi Hosting ve Domain Firmaları

Ağustos 17, 2023 0 Yazar: admin

Selamlar, bugün sizlere hosting ve domain‘i nereden almalıyız? konusu hakkında tecrübelerimize dayalı bir kaç bilgi paylaşacağız.

10’dan fazla firma deneyimledik hosting olarak, hayalhost ve hosting.com.tr aralarında en iyisi, destek, performans, hız konusunda çok iyiler tabi özellik olarak cpu’un önemi yüksek ancak Hosting’de önem verdiğim önemli nokta şu NVME disk olması çünkü işlemler hızlı olması çok önemli I/O Limiti’de önemli aslında en az 20MB/s olmalı ancak hayalhost’da bu oran en düşük pakette bile 30-40MB/s olarak değişiyor ki bu çok iyi oran bide bunlara ek kesinti olmamasıda çok önemli diğer firmalarda sitem yavaş yüklenirken hayalhost’da daha hızlı yükleniyor bunuda nvme disk‘e ve hayalhost kalitesine bağlıyorum buna ek 2 yıldır hiç kesinti olmadı o yüzden tavsiye ediyorum.

Hosting.com.tr’de iyidir kesinti yapmaz performansı güzeldir ancak hostingleri biraz pahalı ve nvme diski olmadığından şuanlık tavsiyem Hayalhost‘dur çünkü nvme diski ve fiyatları gayet makul 2 yıldan uzun süredir kullanma fırsatım oldu tavsiye ederim, zaten tavsiye ettiğim sitelere alt kısımdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Hayalhost ilk siparişlerde geçerli %20 İndirim kodu: Hayal20

Hosting ve Domaini Nerden Almalıyız?

Hostinghttps://www.hayalhost.com

Domainhttps://www.alastyr.com

Domain ve Hosting: https://www.hosting.com.tr

Domain olarak üstte link bıraktığım alastyr veya hosting.com.tr tercih edebilirsiniz iki firmayida 8 yıldan uzun süredir kullanmaktayım hem eski hem sağlam firmalar kesinlikle problem yaşatmaz domain konusunda tavsiye ederiz.